fbpx

DE NIEUWE STANDAARD
IN PERSONAL TRAINING

BodyMentors is dé eerste premium personal training club van Nederland. Een club met meerdere locaties waar je getraind wordt door een compleet team van zelf opgeleide trainers. Zo kunnen wij onze members, veelal ondernemers die vaak onderweg of druk zijn, zo goed mogelijk van dienst zijn.

BodyMentors werkt vanuit een unieke en zelf ontwikkelde methodiek die succes garandeert. Binnen die aanpak ga je niet alleen aan de slag met verschillende trainers, wij coachen ook op alle andere aspecten die van invloed zijn op jouw gezondheid.
Video afspelen

FOUNDER BODYMENTORS

LIONEL EERSTELING

Oprichter van BodyMentors

De basis voor mijn huidige organisatie werd ruim 13 jaar geleden gelegd. Als voormalig topvoetballer en eigen ondernemer kwam ik al snel tot de conclusie dat er heel veel overeenkomsten zijn tussen het bedrijven van topsport en ondernemen. Binnen BodyMentors combineer ik mijn kennis over het lichaam, training, voeding, coaching en topsport met mijn ervaringen en uitdagingen als ondernemer. Vanuit die expertise heb ik een eigen methodiek ontwikkeld, gericht op de ideale balans tussen inspanning, ontspanning en zakelijk presteren.

FOCUS OP ONDERNEMERS

Bij BodyMentors staat er één opvatting centraal. Fitte ondernemers presteren een stuk beter. Wij hebben onze dienstverlening daarom grotendeels afgestemd op ondernemers die maximaal willen presteren. Ondernemers die niet alleen hoge eisen aan zichzelf stellen, maar heel goed snappen dat die ambitie uitsluitend door hard werken gerealiseerd kan worden. Die gedeelde opvatting verbindt de mensen op onze clubs, ongeacht hun doelen en trainingsniveau.

OP ZOEK NAAR EEN ZAKELIJK MEMBERSHIP?

BOEK EEN
TELEFONISCHE INTAKE

Scroll naar top
BodyMentors logo
Deze website gebruikt functionele en analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.