fbpx

HIGH PERFORMANCE
COACHING

Op het veld waar mijn cliënten zich begeven zijn de verwachtingen en het tempo hoog. Waar je voorheen nog weg kwam met middelmatigheid wordt je vandaag de dag genadeloos afgestraft.

De wereld verandert in een razend tempo, wil je daarin mee? dan zul je jezelf constant verder moeten ontwikkelen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Ik help ondernemers in diverse branches en disciplines, bij het behalen van hun doelen.

Hoe ik dit doe?

In de 3 volgende stappen: *Coaching *Vitality *Activation

HIGH PERFORMANCE COACH

Op het veld waar mijn cliënten zich begeven zijn de verwachtingen en het tempo hoog. Waar je voorheen nog weg kwam met middelmatigheid wordt je vandaag de dag genadeloos afgestraft. De wereld verandert in een razend tempo, wil je daarin mee? dan zul je jezelf constant verder moeten ontwikkelen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Ik help ondernemers in diverse branches en disciplines, bij het behalen van hun doelen. Hoe ik dit doe? In de 3 volgende stappen: *Coaching *Vitality *Activation

“SUCCES ISN'T ABOUT HOW MUCH MONEY YOU MAKE. IT'S ABOUT THE DIFFERENCE YOU MAKE IN PEOPLE'S LIVES.”

Lionel coacht uitzonderlijke mensen, met name CEO’S en ondernemers die toegewijd zijn om een grote impact te maken op de kwaliteit van zowel hun zakelijke als persoonlijke leven. Hij helpt mensen die bereid zijn hun huidige gedrag en acties te veranderen om dat te bereiken wat ze willen in het leven.

WERKWIJZE

Het werk van Lionel is niet voor iedereen geschikt. Lionel is direct en confronterend waar nodig en werkt met krachtige distincties. Distincties die, eens geïmplementeerd, leiden tot krachtige levens. Lionel werkt met ondernemers en individuen die bereid zijn te doen wat ze moeten doen om gemaakte distincties om te zetten in resultaat. De cliënten waar hij mee werkt zijn zich bewust dat hun grootste uitgave het geld is dat ze kunnen verdienen maar niet doen.

MULTINANCIALS

Multinancials High Performance Coaching is niet voor iedereen, het is enkel voor ondernemers met een hoog level van commitment. Mensen die daadwerkelijk toegewijd zijn aan het creëren van uitzonderlijke resultaten, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. We introduceren je in krachtige waardes, technieken en methodieken die, eens geïmplementeerd, leiden tot effectieve en bijzonder productieve levens en ondernemingen.
Binnen Multinancials werken we met integere ondernemers; die zeggen wat ze gaan doen en het ook daadwerkelijk doen. Je moet bereid zijn om je gedrag en acties te veranderen, om vervolgens de resultaten te krijgen waar je naar verlangt.

KRACHTIGE COACH

De kracht van Lionel is het laten zien van een kant van jezelf die je nog niet ziet. Hij geeft je inzicht wie je moet zijn om te krijgen wat je wilt! Dat maakt hem één van de meest krachtigste coaches in Nederland. “Ben je oprecht van plan een serieuze impact te maken op de resultaten in je leven, neem dan contact met mij op.

OP ZOEK NAAR EEN ZAKELIJK MEMBERSHIP?

BOEK EEN
TELEFONISCHE INTAKE

Scroll naar top
BodyMentors logo
Deze website gebruikt functionele en analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.