fbpx

MEMBERS MET EEN ZAKELIJKE
ACHTERGROND

De kern van onze members bestaat uit ondernemers en managers die een gemeenschappelijke ambitie hebben. De ideale balans vinden tussen hard werken, inspanning en ontspanning. Onze members zijn zich ervan bewust dat de combinatie van een vitale geest en een gezond lichaam direct bijdraagt aan het verbeteren van de zakelijke prestaties. Dat betekent dat je als ondernemer dus ook moet blijven investeren in jezelf.

BUSINESSCLUB

Op plaatsen waar veel ondernemers samenkomen, worden al snel nieuwe contacten gelegd en ideeën uitgewisseld. Om dat proces op een natuurlijke en ongedwongen wijze te stimuleren hebben wij BusinessMentors opgericht. BusinessMentors is onze eigen business club waarin vitale ondernemers zich verenigen om samen leuke dingen te ondernemen en van gedachten te wisselen.

MEER DAN TRAININGEN

ook voor personal- en team coaching

Bij BodyMentors verzorgen we niet alleen trainingen. Wij coachen onze members op meerdere aspecten wat er voor zorgt dat ondernemers in alle opzichten zakelijk fit aan de start verschijnen. Benieuwd hoe wij dat doen? Lees meer over hoe wij ondernemers coachen naar snelle resultaten.

ONZE MEMBERS AAN HET WOORD

Video afspelen

Ron Hirt

Video afspelen

Bill van der Val

Video afspelen

Jeroen Smits

OP ZOEK NAAR EEN ZAKELIJK MEMBERSHIP?

BOEK EEN
TELEFONISCHE INTAKE

Scroll naar top
BodyMentors logo
Deze website gebruikt functionele en analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.