fbpx

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

De medewerkers van BodyMentors zijn een klasse apart. Toppers in hun eigen vakgebied die zorgvuldig geselecteerd zijn op basis van hun kennis, specialisatie en ervaring. Als team helpen we jou om je persoonlijke doelstellingen snel te realiseren. Wij dagen je uit, zorgen voor variatie in de trainingen en motiveren je keer op keer om je eigen grenzen op te zoeken. Een aanpak die ervoor zorgt dat je het allerbeste uit jezelf haalt.

INDIVIDUEEL EN PERSOONLIJK

Bij BodyMentors stemmen we het trainingsprogramma af op jouw mogelijkheden. Dat betekent dat we voor al onze members een individuele aanpak formuleren met de oefeningen en prikkels die bij jou het snelst tot resultaat leiden. Onze personal trainers dagen je iedere training opnieuw uit, zorgen voor variatie in de trainingen en motiveren je keer op keer om je grenzen op te zoeken. Een aanpak die ervoor zorgt dat je het allerbeste uit jezelf haalt.

TRAINEN IN EEN ANONIEME
SETTING

Jouw persoonlijke programma is voor al onze trainers beschikbaar in het TLC portaal. Je werkt bij BodyMentors daardoor altijd vanuit één centrale aanpak die gericht is op het realiseren van jouw doelen. Ongeacht de trainer, het tijdstip of de locatie waar je traint. Dat gebeurt bovendien in een setting waarbij onze members zich het meest prettig voelen. Ver weg van de drukte van de reguliere sportschool waardoor je niet afgeleid wordt, maar je volledig kunt focussen op de training.

OP ZOEK NAAR EEN ZAKELIJK MEMBERSHIP?

BOEK EEN
TELEFONISCHE INTAKE

Scroll naar top
BodyMentors logo
Deze website gebruikt functionele en analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.