fbpx

Ik ben sterker, energieker     
en meer in balans.

TOTAL LIFESTYLE COACHING

Als toonaangevend health instituut werkt BodyMentors volgens een unieke methodiek die garant staat voor resultaat. Wij noemen onze aanpak ‘Total LifeStyle Coaching’, een compleet programma dat veel verder gaat dan personal training. Binnen BodyMentors word je namelijk begeleid door een compleet team van specialisten op het gebied van training, inspanning, beweging, coaching en voeding.

INTAKEGESPREK EN SPORTMEDISCHE TEST

Bij BodyMentors starten we altijd met een intakegesprek. Tijdens dat gesprek gaan we in op jouw motivatie, persoonlijke wensen en verwachtingen. Aansluitend meten we hoe je ervoor staat. Onze inspanningsfysioloog neemt een sportmedische test af en de resultaten geven samen met jouw wensen invulling aan een individueel programma. Om de progressie goed inzichtelijk te maken en om nieuwe doelen te stellen, herhalen we dit meetmoment aan het begin van elke trainingsperiode.

PREMIUM PERSONAL TRAINING

Personal training neemt een centrale plaats in binnen onze aanpak. Het is de meest intensieve en effectieve vorm van trainen die garant staat voor resultaat. Ons complete team werkt op basis van dezelfde methodiek en het programma dat in ons TLC programma is vastgelegd. Zo werk je samen met onze trainers heel gericht en gefaseerd naar de realisatie van jouw persoonlijke doelen.

VOEDINGSADVIES

Voeding speelt een belangrijk rol bij het behalen van de beste resultaten. Binnen BodyMentors wordt je daarom ook gecoacht op het gebied van voeding. Ook die aanpak is individueel, want het patroon, de hoeveelheid en het soort voeding dat ideaal is, verschilt per lichaam en per trainingsdoel. Balans is daarin opnieuw het sleutelwoord, het gaat om een afgestemd patroon waarmee je jouw persoonlijke doelstellingen snel kunt realiseren. En daarvoor hoef je echt niet alles te laten staan.

MASSAGE EN FYSIOTHERAPIE

Het lichaam heeft na intensieve training tijd nodig om te herstellen. Om dat herstel te bevorderen en om blessures te voorkomen en verhelpen, kunnen members binnen BodyMentors gebruik maken van onze masseur(s) en fysiotherapeuten.

DATA EN MONITORING

Total LifeStyle Coaching is een moderne aanpak die gebaseerd is op metingen en data. Met moderne technieken kunnen we jouw progressie tot in het kleinste detail inzichtelijk maken. Het programma, de schema’s, de oefeningen en vorderingen worden iedere training opnieuw door onze trainers vastgelegd in ons TLC programma. Zo kunnen we heel snel meten hoe jouw lichaam reageert op nieuwe prikkels en gericht bijsturen op resultaat. Door de informatie centraal beschikbaar te stellen, train je bovendien altijd vanuit hetzelfde doel. Ongeachte de trainer, het tijdstip of de locatie waar je traint

OP ZOEK NAAR EEN ZAKELIJK MEMBERSHIP?

BOEK EEN
TELEFONISCHE INTAKE

Scroll naar top
BodyMentors logo
Deze website gebruikt functionele en analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.