fbpx

VOEDINGSADVIES OP MAAT

Goede voeding neemt een belangrijke plaats in binnen onze visie. Een uitgebalanceerd voedingspatroon is ontzettend belangrijk. Ons voedingspatroon beïnvloed onze weerstand, en ons welzijn. Het geeft je energie, het voorkomt lichamelijke kwaaltjes en het verbetert prestaties in het dagelijks level als in het sporten.

De vele verschillende voedingsstoffen die binnenkomen werken nauw met elkaar samen en iedere stof heeft een bepaalde werking op het menselijk lichaam, goed of slecht. Daarom is het uitermate belangrijk dat er evenwicht is in de voedingsstoffen die je tot je neemt. Het gaat erom dat we ons lichaam voeden met de juiste voedingsstoffen en niet vullen met de slechte voedingsstoffen.

Bij BodyMentors maken we op basis van je huidige eetpatroon een analyse. Wij helpen je om je eetgewoontes structureel te verbeteren. Indien u gebruik maakt van een voedingsadvies op maat ontwikkelt onze voedingsdeskundige samen met jou een schema dat perfect aansluit op jouw doelen. Dat schema passen we elke twee maanden aan op basis van de vorderingen die je maakt. Het patroon, de hoeveelheid en het soort voeding stemmen we daarbij iedere keer opnieuw af.

OP ZOEK NAAR EEN ZAKELIJK MEMBERSHIP?

BOEK EEN
TELEFONISCHE INTAKE

Scroll naar top
BodyMentors logo
Deze website gebruikt functionele en analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.